Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Nemmere bliver det ikke! Du skal blot opvarme resterne fra gårsdagens mørbradgryde og lave en hurtig salat - så er der aftensmad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra mørbradgryde
- 50 gramhasselnødder
- salat efter eget valg
- 1 stkappelsin
- 200 gramgulerødder
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Opvarm resterne fra gårdsdagens mørbradgryde.3
Rist imens hasselnødderne på en tør pande og lad dem køle af på en tallerken.4
Skyl salat og skræl appelsinen og skær begge i mindre stykker. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Top salaten med hasselnødder og dressing.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære salat og appelsin i mindre stykker.