Mørbradgryde med gulerødder og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Så er der nem aftensmad! Lækker mørbradgryde fra i går - blot tilsat lidt revne gulerødder og serveret med nykogte ris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland gulerødderne i mørbradgryden og varm godt igennem på komfuret eller i mikroovnen.

3. Servér mørbradgryden med de dampende varme ris.

4. Velbekomme!

Tip

Mørbradgryde smager om muligt endnu bedre på dag to, hvor den har stået og trukket natten over. Skal der virkelig kræses om ungerne, så køb en pakke cocktailpølser og tilsæt på dag to. Det er altid et hit!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre