Mørbradgryde med karry, æbler og ristede mandler - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver en nem omgang i aften, da både mørbradgryde, ris og broccoli er lavet i går. Du skal blot opvarme resterne og lave en hurtig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm risene i mikroovnen. Har du ikke en mikroovn kan du hælde dem i spilkogende vand, så de bliver godt gennemvarmet. Hæld herefter vandet fra.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens mørbradgryde - måske du skal tilsætte lidt vand.

3. Skyl salat og æbler og skær begge dele i mindre stykker. Hak mandlerne og bland salat med æbler, mandler og broccoli.

4. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, et par spisekefulde olivenolie og honning og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten.

5. Server mørbradgryden med ris og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære æbler i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre