Mørbradgryde mad karry og bacon - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på vores klassiske mørbradgryde med karry, bacon og æbler på dag to. Lynhurtig mad til travle dage. Her serveret med ris - og selvfølgelig ekstra cocktailpølser. For man må ALDRIG gå ned på cocktailpølser. Velbekomme :o)

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Varm imens mørbradgryden op i en anden gryde - eller i mikroovnen. Steg cocktailpølserne på en tør pande og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.

2. Server den varme mørbradgryde med ris som tilbehør, de stegte cocktailpølser og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du har lyst til andet tilbehør end ris, kan du f.eks. servere mørbradgryden med en hurtig og lækker kartoffel- gulerodsmos. Du finder opskriften her.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre