Mørbradgryde med ærter og svampe - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums, en lækker og lynhurtig omgang aftensmad fra i går! Opvarm blot resterne fra mørbradgryden og server med gnavergrønt. Du kan også koge lidt ris, hvis du ikke har kartofler tilovers. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hæld de knuste kartofler i et ovnfast fad. Lun dem i ovnen i 5-10 minutter. Opvarm imens resterne fra mørbradgryden i enten en gryde eller mikroovnen.

3. Server andendagsudgaven med skyllede agurker og peberfrugt skåret i stave som gnavergrønt.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære agurker og peberfrugt i skiver til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre