Mumiepizza med pepperoni - perfekt til Halloween

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mumiepizza med pepperoni - perfekt til Halloween

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Denne mumiepizza er super simpel at lave og nem at servere til Halloween - og du behøver ikke balsamere nogen først! Vi har lavet en mumie med klassisk pizzafyld i form af pepperoni og ost, men du kan sagtens bruge andet fyld. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir og smør pizzasaucen ud på langs af dejen i et "bånd" i midten på 10-15 cm. Hold de øverste og nederste 2 cm fri for sauce og fyld. Drys revet ost ovenpå og herefter pepperoni. Drys evt. lidt tørret oregano på toppen.

3. Skær nu strimler på 1-2 cm. i bredden i hver side af den del af dejen, der er uden sauce. De skal bruges til "balsamering".

4. Fold dejen op i bunden og fold strimlerne skiftevis indover fyldet. Næsten øverst på pizzaen laver du en lille åbning i dejen - se billedet. Fortsæt herefter med at folde strimlerne og luk af i toppen. Skær en oliven halvt over og sæt de to dele på som øjne i åbningen - fyld lidt ost i som pupiller.

5. Bag pizzaen i ovnen i 20-25 minutter, til den gylden og bunden er sprød.

6. SÅ er der (u)hyggelig aftensmad. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Dine børn kan nærmest lave denne pizza selv! Hjælp dem blot med at skære strimlerne til balsameringen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre