Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Der er egentlig ikke så meget at berette, så vi gør det kort: Vores lækre con carne med kylling på dag to. Nem og lækker aftensmad til travle dage. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra con carne
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm con carnen i mikroovnen eller i en gryde. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.2
Server con carnen med nykogte ris og gnavergrønt som tilbehør.3
Velbekomme :o)Tip
Hvis du har mindre børn, der endnu ikke selv kan tygge maden ordentligt, så kog gulerødderne eller vælg andre og blødere grøntsager, så du undgår, at gulerødderne sætter sig fast i halsen. Undlad også evt. grønt drys på varm mad til børn under tre år. Se også vores liste over ingredienser, du skal være særligt opmærksom på, når du har mindre børn.