Nem mørbradgryde med chorizo og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vores lækre mørbradgryde med chorizo smager ekstra godt på dag to. Og det allerbedste er, at du blot skal opvarme resterne fra i går og fikse gnavergrønt som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resten af mørbradgryden godt igennem på komfuret eller i mikroovnen.

3. Skræl gulerødderne, skær dem i stave til gnavergrønt og tilbered ærterne, hvis du har valgt de frosne. Det gør du ved at koge ærterne i en gryde i ca. 2-3 minutter, til de er optøet.

4. Servér mørbradgryden med de dampende varme ris og gulerødder og ærter.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Der er ikke så meget snittearbejde med en ret på dag to, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig også skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre