Nem nytårstapas med bruschetta, hvidløgsrejer og vindruer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkciabattaflute
  • 200 gramfrosne vannameirejer
  • 1 dlolivenolie
  • 2 fedhvidløg
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkagurk
  • 100 gramtapas ost
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhummus
  • 140 gramsalchichón- og chorizopølse
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 500 gramstenfri vindruer
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem nytårstapas med bruschetta, hvidløgsrejer og vindruer

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Nem og lækker nytårstapas med sprøde bruschettaer toppet med tomat og rødløg, hummus og pølse, pesto og ost og hvidløgsstegte rejer og vindruer. God fornøjelse og rigtig godt nytår!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkciabattaflute
  • 200 gramfrosne vannameirejer
  • 1 dlolivenolie
  • 2 fedhvidløg
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkagurk
  • 100 gramtapas ost
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhummus
  • 140 gramsalchichón- og chorizopølse
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 500 gramstenfri vindruer
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær brødene i skiver, læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 8 min.

2. Optø rejerne. Varm en pande op med olivenolie og presset hvidløg. Tilsæt rejerne og steg dem i 2-3 min. Lad rejerne ligge på panden og krydr med salt og peber.

3. Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær tomater og rødløg i små tern og vend dem sammen med en sjat olivenolie, salt og peber. Top nogle af bruschettaerne med tomat og rødløg.

4. Skyl agurken og skær den i skiver. Skær tapasosten efter eget ønske. Top halvdelen af bruschettaerne med pesto, agurk og tapasost.

5. Top resten af bruschettaerne med hummus, pølse og oliven.

6. Skyl vindruerne og klip dem i små klaser.

7. Stil alle ingredienserne på bordet og nyd en lækker omgang nytårstapas. Velbekomme og rigtig godt nytår!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at komme topping på de sprøde bruschettaer.

Ekstra smag: Vend hvidløgsrejerne med friskhakket persille og lidt frisk eller tørret chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.