Nem tapastallerken med laksemousse, tomatsalat og rugbrødschips

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 skiverugbrød
  • 3 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 120 gramburrata
  • 75 gramlaks m. citron på dåse
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 250 gramstenfri vindruer
  • 130 gramgrøn pesto
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramtapas ost
  • 180 gramolivenmix
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem tapastallerken med laksemousse, tomatsalat og rugbrødschips

I samarbejde med

Tapas er både super nemt og mega lækkert! Her har vi sammensat en nem tapastallerken med tomatsalat med burrata, laksemousse, ost, vindruer, chorizo og pesto. Hertil rugbrødschips. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 8 skiverugbrød
  • 3 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 120 gramburrata
  • 75 gramlaks m. citron på dåse
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 250 gramstenfri vindruer
  • 130 gramgrøn pesto
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramtapas ost
  • 180 gramolivenmix
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skær rugbrødet i stave eller tynde trekanter. Steg dem på begge sider i lidt olie og drys med salt. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.

2. Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og læg dem på et fad. Skyl forårsløgene og skær top og bund af. Skær dem i ringe. Hak basilikumbladene fint.

3. Drys forårsløg og basilikum over tomaterne og læg burrataen i midten af salaten. Top med lidt olie, salt og peber.

4. Åbn laksedåsen og del laksen fint med en gaffel i en skål. Tilsæt mayo og smag til med citron, salt og peber.

5. Skyl vindruerne og kom vindruer, pesto, pølse, ost og oliven i små skåle.

6. Stil alt på bordet på fade og i skåle og lad familien sammensætte deres egen tapastallerken. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomaterne og anrette de forskellige dele på fade og i skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre