Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Forårsruller smager virkelig godt og er oftest fyldt med masser af grøntsager. Vi har brugt færdige forårsruller for at gøre det ekstra nemt. Vælg de nøglehulsmærkede, hvis du kan. Rullerne serveres med nudler, edamamebønner, spidskål, løg og peberfrugt, som vendes i en nem chili- og soyasauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 800 gramforårsruller
- 2 stkløg
- 1 stkspidskål
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramedamamebønner
- 3 spsksoya
- 3 spsksød chilisauce
- olie til friture
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem efterfølgende med koldt vand og lad dem dryppe af i en si eller i et dørslag.2
Steg forårsrullerne på en pande i lidt olie efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Men altså.. rullerne bliver lækrest, hvis de får en tur i lidt olie. Vi siger det bare..!3
Skræl løgene, skær dem i både og skil lamellerne ad. Skyl og skær spidskålet i tynde strimler og skyl og skær peberfrugterne i mundrette stykker.4
Steg løg, spidskål, peberfrugt og edamamebønner på en pande med olie ved høj varme i ca. fem minutter. Tilsæt nudler, soya og sød chilisauce og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.5
Servér forårsrullerne og den lune nudelsalat med lidt ekstra sød chilisauce og soya. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dit barn skære peberfrugter i strimler og hjælpe med at smage til.
Tips: Spidskål fås i både en grøn og rød udgave - alt efter sæson.