Nemme forårsruller med hurtige nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 800 gramforårsruller
  • 2 stkløg
  • 1 stkspidskål
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramedamamebønner
  • 3 spsksoya
  • 3 spsksød chilisauce
  •  olie til friture
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nemme forårsruller med hurtige nudler

I samarbejde med

3.1, Meget populær

Forårsruller smager virkelig godt og er oftest fyldt med masser af grøntsager. Vi har brugt færdige forårsruller for at gøre det ekstra nemt. Vælg de nøglehulsmærkede, hvis du kan. Rullerne serveres med nudler, edamamebønner, spidskål, løg og peberfrugt, som vendes i en nem chili- og soyasauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 800 gramforårsruller
  • 2 stkløg
  • 1 stkspidskål
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramedamamebønner
  • 3 spsksoya
  • 3 spsksød chilisauce
  •  olie til friture
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem efterfølgende med koldt vand og lad dem dryppe af i en si eller i et dørslag.

2. Steg forårsrullerne på en pande i lidt olie efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Men altså.. rullerne bliver lækrest, hvis de får en tur i lidt olie. Vi siger det bare..!

3. Skræl løgene, skær dem i både og skil lamellerne ad. Skyl og skær spidskålet i tynde strimler og skyl og skær peberfrugterne i mundrette stykker.

4. Steg løg, spidskål, peberfrugt og edamamebønner på en pande med olie ved høj varme i ca. fem minutter. Tilsæt nudler, soya og sød chilisauce og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.

5. Servér forårsrullerne og den lune nudelsalat med lidt ekstra sød chilisauce og soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dit barn skære peberfrugter i strimler og hjælpe med at smage til.

Tips: Spidskål fås i både en grøn og rød udgave - alt efter sæson.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre