Nuddelsalat med oksekød og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nuddelsalat med oksekød og grønt - dag to

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En hurtig og virkelig lækker nuddelsalat med et strejf af Asien. Retten er perfekt på dag to, efter du f.eks. har spist en god bøf. Så kan du bruge resterne i nuddelsalaten. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand. Lad nudlerne dryppe af i et dørslag.

2. Skyl spinatbladene. Vask forårsløgene og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær peberfrugtkødet i strimler. Hak peanutsene groft.

3. Bland en dressing af saften fra limefrugterne og soya. Smag til med lidt akaciehonning. Skær bøfferne i skiver og bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Drys evt. med lidt ekstra grønt og lidt flere peanuts på toppen.

4. Velbekomme :o)

Tip

Opskriften er udviklet som en ret til to dage, hvor du første dag har stegt bøffer og gemt et par af dem til nuddelsalaten. Er I kommet til at spise rub og stub - eller har du bare lyst til at lave nuddelsalaten uden at ha' stegt bøfferne i forvejen, så køber du selvfølgelig bare et par gode stykker kød og tilbereder dem, mens du laver resten af retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre