Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
Nuggets og pommes frites er den perfekte kombi og lækker som weekendret. Her serverer vi herligheden med en tomatsalat med radiser, forårsløg og frisk timian. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 750 gramkyllingenuggets
- 100 gramcherrytomater
- 10 stkradiser
- 0.5 bundtforårsløg
- 0.5 pottefrisk timian
- dressing efter eget valg
- mayonnaise
- ketchup
- bagepapir
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Læg de frosne pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.3
Steg de frosne kyllingenuggets på begge sider i rigeligt olie på en pande til de er gyldne og sprøde.4
Skyl tomater og radiser og skær dem i mindre stykker. Skær top og bund af forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Nip timianblade af grenene. Vend grøntsager og timian sammen med husets favoritdressing.5
Server de sprøde nuggets med pommes frites, salat, mayo og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at nippe bladene af timianen, skære grøntsager og blande en valgfri dressing.