Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det bliver super nemt i dag! Opvarm blot resterne fra gårsdagens oksegryde og steg kartoflerne på panden - voila, så er der mad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler
- rester fra oksegryde med kål
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær de kolde kartofler fra dagen før i mindre stykker og steg dem på en pande med olivenolie ved middel varme. Husk at vende dem engang imellem.2
Mens kartoflerne steger varmer du resterne af oksegryden godt igennem i en gryde. Tilsæt evt. lidt mere vand og smag til med salt og peber.3
Servér oksegryden med de stegte kartofler. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er ikke så meget snitte- og rørearbejde i dag, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig skære kartoflerne i mindre stykker.
Ekstra smag: Hvis du vil peppe smagen lidt op, så tilsæt lidt ekstra krydderier. F.eks. oregano eller karry og top med frisk eller tørret chili på toppen.