Oksegryde med spidskål og kartofler - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver super nemt i dag! Opvarm blot resterne fra gårsdagens oksegryde og steg kartoflerne på panden - voila, så er der mad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær de kolde kartofler fra dagen før i mindre stykker og steg dem på en pande med olivenolie ved middel varme. Husk at vende dem engang imellem.

2. Mens kartoflerne steger varmer du resterne af oksegryden godt igennem i en gryde. Tilsæt evt. lidt mere vand og smag til med salt og peber.

3. Servér oksegryden med de stegte kartofler. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er ikke så meget snitte- og rørearbejde i dag, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig skære kartoflerne i mindre stykker. Ekstra smag: Hvis du vil peppe smagen lidt op, så tilsæt lidt ekstra krydderier. F.eks. oregano eller karry og top med frisk eller tørret chili på toppen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre