Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Omeletter er nem og lækker aftensmad - og de bliver endnu nemmere, når de fyldes med rester fra gårsdagens aftensmad. Her har vi brugt resterne fra vores lækre bolognese med kikærter og tilføjet en håndfuld ekstra grønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramfriske spinatblade
- 10 stkæg
- 2 dlmælk
- 4 stktomater
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- rester fra bolognese med kikærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl spinaten og hak den helt fint med din største og bedste kniv. Tag en fjerdedel fra til topping. Pisk æggene sammen med resten af spinaten, mælk og lidt salt og peber.2
Skyl tomaterne og skær dem i tern. Skræl gulerødderne. Riv halvdelen groft og skær resten i stave til gnavergrønt sammen med skyllet agurk. Læg det hele i skåle sammen med den resterende spinat.3
Hæld lidt af æggemassen på en pande med lidt olie og steg omeletten ved middelvarme, til den har sat sig og ikke længere er flydende. Løft den rundt i kanten med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Læg omeletten på en tallerken, dæk med alufolie og steg resten.4
Opvarm resterne fra gårsdagens bolognese i gryde eller mikroovn.5
Stil omeletterne på bordet sammen med fyldet i små skåle og lad folk sammensætte deres egne yndlingsomeletter.6
Velbekomme!Tip
Hvis du laver omeletter i portionsstørrelse, så brug en pande, der er ca. 24 cm i diameter. Du kan også bare bruge en endnu større pande og nøjes med at lave store omeletter, som du så deler i to. Og vupti, så er der alligevel en omelet til hver - på den halve tid.