Omelet med pad thai

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Omelet med pad thai

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Omeletter er super lækre og hurtige at lave - og så er de gode at fylde med alskens rester fra aftensmaden dagen før. Her er omeletterne fyldt med pad thai, men du kan fylde dem med lige præcist det, du allerbedst kan lide . Opskriften giver 1 omelet pr. person. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra pad thai i lidt olivenolie på en pande eller i mikroovnen.

2. Pisk æggene sammen med mælken og lidt salt og peber. Hæld lidt af æggemassen på en pande med lidt olie, så du får en omelet, der er lidt tykkere end en pandekage. Steg omeletten ved middel varme, til den har sat sig og ikke længere er flydende. Løft den rundt i kanten med jævne mellemrum, så den ikke brænder på.

3. Fordel lidt pad thai på den ene halvdel af omeletten og brug en palet til at folde omeletten sammen på midten.

4. Lav endnu en flok omeletter og server dem med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt. Pynt evt. omeletterne med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme :o)

Tip

Vi har brugt en pande, der er ca. 24 cm i diameter, til omeletterne. Du kan også bare bruge en endnu større pande og dele hver omelet i to. Og vupti, så er der omeletter- på den halve tid. Er I ekstra sultne, kan du altid riste lidt rugbrød som tilbehør - eller lave en ekstra omelet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre