Pad thai med kylling - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Nudler og kylling
  • 200 gramrisnudler
  • 6 stkforårsløg
  • 3 cmfrisk ingefær
  • 2 fedhvidløg
  • 250 gramchampignon
  • 500 gramkyllingeinderfilet
  • 4 stkæg
  • Sauce
  • 4 spskbrun farin
  • 2 dlvand
  • 1 dlketchup
  • 4 spskfiskesauce
  • 4 spsksoya
  • 4 spskøsterssauce
  • 4 spskpeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pad thai er en klassisk ret i det thailandske køkken, der oftest består af lynstegte nudler med æg. Denne version er lavet med kylling og svampe, og smager skønt! Opskriften er beregnet til to dage. Brug f.eks. resterne i en hurtig ‎omelet.

Fremgangsmåde

1. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå og udbløde i ca. 10 min. Hæld nudlerne over i et dørslag og skyl med koldt vand. Bland med lidt olivenolie, så nudlerne ikke klistrer sammen

2. Hak forårsløg, hvidløg og ingefær. Skær svampene i skiver.

3. Skær kyllingen i mundrette bidder og steg dem i lidt olivenolie i en wok eller en dyb pande ved høj varme. Når de har taget farve og lige er gennemstegt, tages de af panden og sættes til side.

4. Pisk æggene sammen og steg dem på panden i 1-2 min, så de bliver som røræg.

5. Tilsæt forårsløg, ingefær, hvidløg og svampe til æggemassen. Steg et par minutter.

6. Rør alle ingredienser til saucen sammen. Hæld det i panden sammen med kyllingen og steg et par minutter. Tilsæt nudler, bland det hele godt sammen og server med peanuts og lidt basilikum på toppen, hvis du har det på lager.

7. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme resten af pad thaien til aftensmaden i morgen. Vil du kun lave pad thai til en enkelt dag, kan du finde opskriften her.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre