Omelet med pølse, avocado og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 4 stkpølser
  • 2 stkavocado
  •  citron
  • 10 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 100 gramsalatost i tern
  • 4 skiverrugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Omelet med pølse, avocado og salatost

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

En super lækker omelet med fyld af lækre pølser, avocado og salatost. Nem og hurtig aftensmad til travle dage. Bemærk, at der i opskriften er beregnet en omelet pr. person. Så er I mere sultne i familien, så brug lidt flere æg og mere fyld. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 4 stkpølser
  • 2 stkavocado
  •  citron
  • 10 stkæg
  • 2 dlmælk
  • 100 gramsalatost i tern
  • 4 skiverrugbrød
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hak løget fint og skær pølsen i mundrette bidder. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun.

2. Steg løgene bløde i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt pølserne og steg videre, til de har taget farve og er gennemvarme. Stil løg og pølser til side og dæk med alufolie.

3. Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hæld lidt af æggemassen på en pande med lidt olie og steg omeletten ved middelvarme, til den har sat sig og ikke længere er flydende. Løft den rundt i kanten med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Læg omeletten på en tallerken, dæk med alufolie og steg resten.

4. Stil omeletterne på bordet sammen med fyldet i små skåle.

5. Lad familien sammensætte deres egen yndlingsomelet og fold eller rul den sammen. Top evt. med lidt ketchup, dressing og hakket grønt, hvis du har det på lager, og server med ristet rugbrød.

6. Velbekomme :o)

Tip

Til denne opskrift smager det godt med lidt anderledes pølser end dem, du normalt bruger til hotdogs. Prøv f.eks. pølser med særlige krydderier eller ferske pølser med forskelligt fyld.

Hvis du laver omeletter i portionsstørrelse, så brug en pande, der er ca. 24 cm i diameter. Du kan også bare bruge en endnu større pande og nøjes med at lave store omeletter, som du så deler i to. Og vupti, så er der alligevel en omelet til hver - på den halve tid :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre