One pot med svinekød, kalkunbacon og kartofler

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramgulerødder
  • 650 gramsmå kartofler
  • 100 gramkalkunbacon
  • 250 gramcitronmarinerede schnitzler
  • 1 spskpaprika
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 dlvand
  • 1 dlpiskefløde
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

One pot med svinekød, kalkunbacon og kartofler

I samarbejde med

One pots er geniale, fordi alle ingredienser bare skal ned i samme gryde og passe sig selv, imens du kan lave andre ting. Her har vi lavet en lækker version med masser af smag fra citronmarinerede schnitzler, kalkunbacon og kartofler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramgulerødder
  • 650 gramsmå kartofler
  • 100 gramkalkunbacon
  • 250 gramcitronmarinerede schnitzler
  • 1 spskpaprika
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 dlvand
  • 1 dlpiskefløde
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Rens kartoflerne og skær dem i halve.

2. Skær kalkunbacon i mindre stykker. Skær schnitzler i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg nu løg, hvidløg, kalkunbacon, schnitzler og paprika i lidt olivenolie i en stor gryde. Steg i et par minutter.

4. Tilsæt tomatpuré, vand, fløde, bouillon, hakkede tomater, oregano, kartofler og gulerødder. Bring retten i kog, rør forsigtigt undervejs og lad retten simre i 15-20 minutter til kartoflerne er møre.

5. Smag til med salt og peber og server gryderetten i dybe tallerkner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødderne og rense kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre