Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
Yes, endnu en one pot pasta! En ægte Mambeno-favorit, der smager virkelig godt og er nem at lave. Denne version er med oksekød, majs, spice-mix og fennikel. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 900 gramfærdig fajitablanding
- 800 gramhakket oksekød
- 1 stkfennikel
- 8 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 2 dåsehakkede tomater
- 40 gramtacomix
- 500 gramfuldkornspasta
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Start med at stege den frosne blanding og brun herefter kødet af i lidt olivenolie i en stor gryde.2
Skær fennikel i små tern.3
Hæld vand, smuldret bouillon, hakkede tomater, fennikel og tacomix i gryden. Bland det hele godt sammen.4
Tilsæt til sidst pastaerne og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så der ikke er noget, der sætter sig fast.5
Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Smag til med salt og peber.6
Servér retten i dybe tallerkener.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære fennikel i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.