Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem asiatisk inspireret one pot pasta - blot med nudler. Wokken er lavet med kokosmælk og masser af grøntsager.
Portioner
Ingredienser
- 2 fedhvidløg
- 1 tskrød karrypasta
- 5 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 grambrune champignon
- 250 gramgulerødder
- 4 dlkokosmælk
- 1 stkporre
- 1 stkrød peberfrugt
- 250 gramfuldkornsnudler
- 1 stklime
- 3 spsksoya
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Varm en gryde eller wok op med olivenolie og svits presset hvidløg og karrypasta. Tilsæt herefter vand og bouillon.2
Rens champignonerne, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kom champignon og gulerødder op i wokken sammen med kokosmælken.3
Skær skyllet og renset porre og peberfrugt i strimler. Kom porre, peberfrugt og nudler op i gryden og lad det simre, til nudlerne er færdige.4
Smag til med limesaft og soya inden servering. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Tilsæt ekstra karrypasta og drys friske koriander på toppen.