One pot wok med kylling og nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

One pot wok med kylling og nudler

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Vi har lavet den nemmeste omgang aftensmad! Alt tilberedes i samme gryde - lige med undtagelse af kyllingen, der steges for sig for at sikre, at den gennemstegt. Og så har vi brugt frosne wokgrøntsager, så du slipper for alt snittearbejde. Opskriften er ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tryk her og se videoen hvor vi laver opskriften fra start til slut for børn. Begynd med at stege de frosne grøntsager i lidt olivenolie i en stor gryde eller wok - pas på, at det ikke sprutter, når de frosne grøntsager rammer den varme olie. Lad dem stege under omrøring i 3-5 minutter.

2. Tilsæt herefter halvdelen af vandet, kokosmælk, nudler og karrypasta - lad være med at tilsætte al karrypastaen på en gang. Du kan altid tilsætte mere til sidst. Bland det hele godt sammen. Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast. Skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 10 minutter, til nudlerne er færdige. Tilsæt lidt ekstra vand undervejs, hvis den bliver tør. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt vandet.

3. Imens wokken simrer, gør du kødet klar. Skær kyllingen ud i mundrette stykker - husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Steg kødet på en pande med lidt olivenolie til det er gennemstegt.

4. Vend kylling, soya og sød chilisauce sammen med grøntsager og nudler og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karrypasta.

5. Servér retten i dybe tallerkener med lidt ekstra soya og sød chilisauce, som man kan dosere efter smag og behag. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden. De kan også hjælpe med at skære kødet i mindre stykker med en børnevenlig kniv (bare husk at vaske grundigt hænder bagefter) og hælde resten af ingredienserne i gryden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre