Ossobuco med gule ris - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ossobuco med gule ris - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Dette er vores lækre simreklassiker, ossobuco, på dag to. På førstedagen serveres retten med kartoffel- og gulerodsmos. Her serveres den med lækre gule ris med gurkemeje og masser af smag. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm gårsdagens ossobuco i gryden. Hak løget fint og svits det i lidt olivenolie sammen med gurkemejen. Tilsæt ris, vand og bouillonterning og rør godt, så der ikke sidder noget fast i bunden.

2. Læg låg på gryden og kog risene efter anvisningen på pakken. Server ossobucoen sammen med de dampende varme ris, lidt gulerødder skåret i stave som gnavergrønt og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre