Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
35 min
Dette er vores lækre simreklassiker, ossobuco, på dag to. På førstedagen serveres retten med kartoffel- og gulerodsmos. Her serveres den med lækre gule ris med gurkemeje og masser af smag. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra ossobuco
- 1 stkløg
- 1 tskgurkemeje
- 3 dlris
- 4.5 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 300 gramgulerødder
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm gårsdagens ossobuco i gryden. Hak løget fint og svits det i lidt olivenolie sammen med gurkemejen. Tilsæt ris, vand og bouillonterning og rør godt, så der ikke sidder noget fast i bunden.2
Læg låg på gryden og kog risene efter anvisningen på pakken. Server ossobucoen sammen med de dampende varme ris, lidt gulerødder skåret i stave som gnavergrønt og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.3
Velbekomme :o)