Ossobuco med gule ris - dag to

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er vores lækre simreklassiker, ossobuco, på dag to. På førstedagen serveres retten med kartoffel- og gulerodsmos. Her serveres den med lækre gule ris med gurkemeje og masser af smag. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm gårsdagens ossobuco i gryden. Hak løget fint og svits det i lidt olivenolie sammen med gurkemejen. Tilsæt ris, vand og bouillonterning og rør godt, så der ikke sidder noget fast i bunden.

2. Læg låg på gryden og kog risene efter anvisningen på pakken. Server ossobucoen sammen med de dampende varme ris, lidt gulerødder skåret i stave som gnavergrønt og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre