Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
10 min
Mums! Vi har lavet en super lækker påskepizza med lammekød, som vi topper med ost, rødløg og æg og serverer med peberfrugter i stave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- durum-eller hvedemel
- 400 grampizzadej
- 200 gramtomatsauce til pizza
- 1 stkrødløg
- 300 gramlammeculotte eller ungkvæg i tern
- 0.5 tsksalt
- 0.5 spskpaprika
- 100 gramrevet ost
- frisk oregano
- 4 stkæg
- 3 stkblandede peberfrugter
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Drys lidt mel ud på et rent bord og udrul to bunde med en kagerulle, så de er ca. 25 cm i diameter.2
Læg dejen på en bageplade med bagepapir. Fordel nu tomatsaucen på bundene - undlad dog at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af dejen.3
Skær løget i skiver. Skær lammekødet eller oksekødet i mindre stykker. Bland kødet med olivenolie, salt og paprika. Fordel små stykker af oksekød og løg jævnt på pizzaen og slut af med revet ost og oregano på toppen.4
Bag pizzaerne i ca. 10 minutter og slå to æg ud på hver pizza. Bag dem yderligere 3-5 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.5
Vask peberfrugterne og skær begge dele i stave til gnavergrønt.6
Server den lækre påskepizza med sprøde peberfrugter. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme fyld på pizzaen. De kan også skære peberfrugterne i strimler.
Til to voksne og to børn bliver der to pizzaer ud af opskriften. Har du angivet et andet antal, skal du regne med, at der skal bruges 200-225 gram pizzadej pr. pizza.