Påskepizza med lammekød, rødløg og æg

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  durum-eller hvedemel
  • 400 grampizzadej
  • 200 gramtomatsauce til pizza
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramlammeculotte eller ungkvæg i tern
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spskpaprika
  • 100 gramrevet ost
  •  frisk oregano
  • 4 stkæg
  • 3 stkblandede peberfrugter
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! Vi har lavet en super lækker påskepizza med lammekød, som vi topper med ost, rødløg og æg og serverer med peberfrugter i stave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Drys lidt mel ud på et rent bord og udrul to bunde med en kagerulle, så de er ca. 25 cm i diameter.

2. Læg dejen på en bageplade med bagepapir. Fordel nu tomatsaucen på bundene - undlad dog at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af dejen.

3. Skær løget i skiver. Skær lammekødet eller oksekødet i mindre stykker. Bland kødet med olivenolie, salt og paprika. Fordel små stykker af oksekød og løg jævnt på pizzaen og slut af med revet ost og oregano på toppen.

4. Bag pizzaerne i ca. 10 minutter og slå to æg ud på hver pizza. Bag dem yderligere 3-5 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

5. Vask peberfrugterne og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

6. Server den lækre påskepizza med sprøde peberfrugter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at komme fyld på pizzaen. De kan også skære peberfrugterne i strimler.

Til to voksne og to børn bliver der to pizzaer ud af opskriften. Har du angivet et andet antal, skal du regne med, at der skal bruges 200-225 gram pizzadej pr. pizza.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre