Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Nemme fiskefileter med ovnkartofler og hjemmerørt remoulade, som vi serverer med en bønne- og ærtesalat med rødløg og feta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1200 gramkartofler
- 480 grampaneret fiskefilet
- 150 gramfrosne bønner
- 300 gramfrosne ærter
- 1 stkrødløg
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 1 stkcitron
- 150 gramagurkesalat
- 4 spskmayonnaise
- 0.25 spskkarry
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med en god sjat olivenolie. Drys med krydderi efter eget valg og bag dem gyldne i ca. 25-30 minutter i ovnen.3
Steg fiskefileterne i olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.4
Giv bønner og ærter et hurtigt opkog i en gryde i ca. fem minutter. Skyl dem herefter i koldt vand. Skræl og skær rødløget i tynde skiver. Bland bønner og ærter sammen med rødløg, salatost, marinaden fra salatosten og smag til med citron, salt og peber.5
Bland en hurtig remoulade ved at hakke syltede agurker fint. Bland dem med mayo og karry og smag til med salt og peber.6
Server de sprøde fiskefileter med ovnkartofler, hjemmerørt remo og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære syltede agurker i små stykker og røre remouladen sammen.
Mere smag: Tilsæt æbler i tern i salaten.