Paneret mørksejtfilet med pastasalat

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 225 grammørksejfilet
  • 1 stkæg
  • 80 gramrasp
  • 100 gramgrillost
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  • 130 gramgrøn pesto
  • 90 gramolivenmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Paneret mørksejtfilet med pastasalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Panerede mørksejstykker serveret med en hurtig pastasalat fyldt med grillost, kål, peberfrugter og oliven, som vi vender med en pestodressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 225 grammørksejfilet
  • 1 stkæg
  • 80 gramrasp
  • 100 gramgrillost
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  • 130 gramgrøn pesto
  • 90 gramolivenmix
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem straks under koldt vand.

2. Skær fisken i mindre stykker og vend dem først i æg og herefter i rasp eller hvedemel. Steg dem på en pande i olie.

3. Steg grillosten på begge sider som anvist på pakken. Skær osten i tern, når den er kølet lidt af.

4. Skyl peberfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Bland dressingen fra kålsalaten med pesto.

5. Vend pastaen med kålsalaten, peberfrugt, grillost, oliven og pestodressingen.

6. Server de panerede mørksejstykker med pastasalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære peberfrugterne ud. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre