Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi sprøde fiskefileter paneret i panko på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og en færdigsnittet salat med blåbær og agurk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 grampickles
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 1 stkæg
- 50 grampanko eller almindelig rasp
- 225 gramrødspættefileter
- 125 gramblåbær
- 0.5 stkagurk
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- 6 skiverugbrød
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender til du har den ønskede konsistens. Stil til side.2
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld pankorasp på en flad tallerken og vend det sammen med lidt salt og peber.3
Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend først rødspættefilterne i ægget og derefter i pankoen.4
Varm en pande op med en god sjat olie og steg rødspættefileterne gyldne på begge sider.5
Skyl blåbær og agurk og skær agurken ud efter eget ønske. Vend blåbær og agurk sammen med salatblandingen, lidt olivenolie, salt og peber.6
Server de panko-panerede rødspættefileter på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle blåbær og agurk.
Ekstra smag: Top med dild og citronsaft.