Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkmajskolber
  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 0.5 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 pottepersille
  • 2 stkavocado
  • 1 stkøkologisk lime
  • 500 gramskinkeschnitzler
  • 2 stkæg
  • 50 gramhvedemel
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Små sprøde pankopanerede schnitzel-stykker serveret med pommes frittes og en nem majssalat med avocado og limesaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkmajskolber
  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 0.5 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 pottepersille
  • 2 stkavocado
  • 1 stkøkologisk lime
  • 500 gramskinkeschnitzler
  • 2 stkæg
  • 50 gramhvedemel
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog majskolberne i 5-10 min. og lad dem køle af.

2. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

3. Skyl agurk, cherrytomater og persille. Skær agurk og cherrytomater i små tern og hak persillen fint. Skær majsene af kolberne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.

4. Vend agurk, cherrytomater, majs, avocado og persille sammen med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.

5. Skær schnitzlerne i mindre stykker. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Hæld mel og panko ud på to flade tallerkener tilsat salt og peber. Vend først schnitzel-stykkerne i melet, herefter æg og til sidst i pankoen.

6. Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg de panerede schnitzel-stykker ved middelvarme til de er gyldne og gennemstegte.

7. Server de sprødpanerede schnitzel-bites med fritter, majssalat og chilimayo som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vende schnitzel-stykkerne i mel, æg og panko.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.