Paprikamarinerede kyllingelår med fritter og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 1 spskpaprika
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 3 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spsksød sennep
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Paprikamarinerede kyllingelår med fritter og coleslaw

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige kyllingelår marineret i paprika med sprøde fritter og en simpel coleslaw vendt i en dressing af creme fraiche og sød sennep. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 1 spskpaprika
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 3 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spsksød sennep
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie, paprika, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

5. Rør creme fraiche, sød sennep, salt og peber sammen og vend med fintsnittet spidskål og gulerødder.

6. Server de saftige kyllingelår med sprøde fritter og simpel coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre