Parisertoast med skinke og ost. Hertil salat - dag to.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Parisertoast med skinke og ost. Hertil salat - dag to.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Super nem og lækker aftensmad, hvor vi bruger resterne fra gårsdagens kogte hamburgerryg i lækre toast med ost. Vi serverer dem med en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Sæt fut i toastjernet - eller opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Skær skinken i tynde skiver. Skær brødet i skiver. Læg ost og skinke på halvdelen af toastskiverne og læg resten af skiverne ovenpå.

3. Smør toastjernet med lidt olie på begge sider og steg toastene, til de er gyldne og sprøde på toppen, og osten er smeltet i midten.

4. Hvis ikke du har et toastjern, trykker du blot toastene lidt sammen, inden du lægger dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Varm dem i ca. 10 min. til de er sprøde på toppen, og osten er smeltet. Husk at vende dem halvvejs.

6. Vask peberfrugt og agurk. Hvis dine børn ikke er vilde med en blandet salat, så skær halvdelen af grøntsagerne i mundrette stykker til salaten og resten i stave til gnavergrønt. Top salaten med valgfri dressing.

7. Server de sprøde toast med salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt og agurk i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre