Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
En super lækker gratineret pastaret med æg, svinekød, bacon og ost på toppen. Vi serverer pastafadet med gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspasta
- 100 grambacon i skiver
- 300 gramsvinekød i tern
- 4 stkæg
- 2 tsksalt
- 1 dlvand
- 1.25 dlpiskefløde
- 0.5 spsktørret oregano
- 140 gramrevet ost
- 500 gramgulerødder
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kog pastaerne, så de stadig har lidt bid.2
Skær baconen i mindre stykker og steg dem på en tør pande i et par minutter. Tilsæt svinekød i tern og steg videre, så de får lidt stegeskorpe - de skal ikke være gennemstegte.3
Pisk æg, salt, vand, fløde, oregano og lidt peber sammen.4
Bland pasta, kød og æggemassen sammen og hæld det i et ovnfast fad. Top med revet ost og gratiner i ovnen i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet.5
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Server pastafadet med gulerodsstave som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande pastaen med æg. De kan også skrælle gulerødderne.