Pasta med appelsin, anderester og valnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 100 gramdadler*
  • 4 stkappelsin
  •  rester fra andestegen
  • 1 dlkogevand
  •  maizena
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 50 gramvalnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pastaret er super lækker og en virkelig god måde at få brugt resterne fra andestegen på. Med appelsiner, dadler og valnødder på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken - husk at gemme kogevandet til saucen.

2. Hak løget fint, fjern evt. sten og hak dadlerne, skræl halvdelen af appelsinerne og skær dem i både. Gem resten af appelsinerne til saucen. Pil eller skær andekødet i strimler.

3. Steg nu løg, dadler og andekød i lidt olivenolie på en pande. Når det er gennemvarmt, tager du det op og lægger det på en tallerken uden at gøre panden ren.

4. Tilsæt kogevandet, saften fra de resterende appelsiner og madlavningsfløden og varm op igen. Jævn saucen med lidt Maizena rørt ud i en smule vand. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. mere kogevand eller appelsinsaft efter smag.

5. Vend nu saucen sammen med pastaen, andekødet og appelsinbådene. Servér med valnødder på toppen.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre