Pasta med børnevenlig gorgonzolasauce og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  frisk pasta
  • 150 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskeddike
  • 2 spskgorgonzolaost
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 300 gramgulerødder*
  • 2 stkæbler
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver både mega nemt og hurtigt at lave aftensmad i dag! Udsigten til gorgonzola kan måske fremkalde ticks og trang til tårer hos et barn eller to, men vi lover, at denne gorgonzolasauce smager virkelig godt og er børnevenlig! Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skyl champignonerne og skær dem i mindre stykker. Skær løget i tern, hak hvidløget fint og steg det hele i olie på en pande i 3-4 minutter.

3. Tilsæt eddike, smuldret gorgonzola, madlavningsfløde, smuldret grøntsagsbouillon og oregano. Rør rundt, indtil gorgonzola og grøntsagsbouillon er opløst i sovsen. Smag til med salt og peber.

4. Skræl gulerødderne. Skyl æblet, rens peberfrugten og skær det hele i stave til gnavergrønt.

5. Vend pastaen i saucen og server med revet parmesan på toppen og gnavergrønt som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn skære champignoner og gnavergrønt. Det kan også være en god ide, at de hjælper med at smage saucen til, hvis de ikke er helt dus med smagen af gorgonzola. Det er altid nemmere at spise noget, man selv har været til at smage til!

Har du gorgonzola tilovers, så brug den på en lun morgenbolle eller i en lækker kartoffelsalat dagen derpå.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre