Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Chorizo er en spansk pølse, som smager super godt! Og selvom den er faretruende chilifarvet i kuløren, kan du sagtens finde milde udgaver, der slet ikke er stærke. Her har vi brugt chorizoen i en nem og lækker pasta. Go' fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramgulerødder
- 250 gramchampignon
- 125 gramhel mild chorizopølse
- 1 dåsehakkede tomater
- 35 gramtomatpuré
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Skyl og rens peberfrugten og skær den i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder på skrå. Skyl og rens champignonerne og skær dem i halve.3
Fjern evt. skind fra chorizoen og skær pølsen i skiver. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende - særligt hvis du har købt fersk chorizo.4
Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie i et par minutter i en dyb pande eller en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og bring retten i kog. Lad den simre i ca. 15 minutter og smag til med salt og peber.5
Vend sammen med den varme pasta og top med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.6
Velbekomme :o)Tip
Har du chorizo tilovers, så brug resten som topping på lækre pizzaer. Du finder opskriften her.