Pasta med kyllingebolognese, smuglergrønt og feta - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 1 spskpaprika
  • 1 stkknoldselleri
  • 350 gramfrossen blomkålsris
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 50 gramrød pesto
  • 1 spsktørret oregano
  • 500 gramfrisk pasta
  • 200 gramsalatost i blok
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med kyllingebolognese, smuglergrønt og feta - til to dage

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Pasta bolognese er en familieklassiker! Vi har lavet en version med magert kyllingekød og skjulte grøntsager. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen af bolognesen til varmemad eller som fyld i en lækker tærte i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 1 spskpaprika
  • 1 stkknoldselleri
  • 350 gramfrossen blomkålsris
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 50 gramrød pesto
  • 1 spsktørret oregano
  • 500 gramfrisk pasta
  • 200 gramsalatost i blok
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Svits i 3-4 minutter i lidt olivenolie i en gryde, tilsæt hakket kyllingekød og paprika og rør godt til kødet er blevet brunet godt af på alle sider.

2. Skræl selleri - brug en kniv til skære bunden af. Riv selleriet på den grove side af et rivejern. Tilsæt selleri og blomkålsris og steg videre i et par minutter under omrøring.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, pesto og oregano og rør godt. Lad bolognesen simre, mens du koger pastaen.

4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

5. Smag bolognesen til med salt og peber og server i dybe tallerkener med pasta og smuldret feta på toppen. Husk at gemme halvdelen af kødsovsen til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skrælle selleri - skær det over i mindre stykker, så er det nemmere at håndtere.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre