Pasta med vegetarisk bolognese

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stængelbladselleri
  • 200 gramgulerødder
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med vegetarisk bolognese

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Pasta med bolognese er et hit i mange børnefamilier. Her har vi lavet en vegetarisk udgave med Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder Naturli, bladselleri og revet gulerod. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stængelbladselleri
  • 200 gramgulerødder
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær stænglerne i tynde skiver. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og Naturli.

3. Tilsæt bladselleri, gulerødder, hakkede tomater, tomatpure, vand, grøntsagsbouillon, oregano og timian. Lad bolognesen simre så længe som muligt. Smag til med salt og peber.

4. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

5. Server pastaen med vegetarisk bolognese i skåle og top evt. med revet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle bladselleri og komme vand og salt i en gryde til pasta.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre