Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Sprødstegt parmaskinke smager helt forrygende og indeholder langt mindre fedt end bacon. Her er parmaen brugt som sprød topping i en lækker pastaret med pesto og marinerede tomater.
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 20 stkcherrytomater
- 2 spskbalsamicoeddike
- 1 spskakaciehonning
- 1/2 stkcitron
- 70 gramparma- eller serranoskinke
- 250 gramchampignon
- 150 gramgulerødder
- 130 grampesto
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Vask tomaterne og skær dem i halve. Vend dem i en skål sammen med balsamico, honning og saften fra citronen. Lad tomaterne ligge i skålen og råmarinere, mens du laver resten.3
Fordel parmaskiverne på en bradepande beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er sprøde. Vend dem evt. halvvejs. Tag dem ud af ovnen og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.4
Vask og rens champignonerne. Krydr med salt og peber og steg dem gyldne i lidt olivenolie på en pande. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller. Vend nu pesto, pasta, champignoner, tomater og gulerødder sammen. Pynt med sprødstegt parma brækket i stykker og evt. lidt mere pesto.5
Velbekomme :o)