Pasta med pesto og marinerede tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 20 stkcherrytomater
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/2 stkcitron
  • 70 gramparma- eller serranoskinke
  • 250 gramchampignon
  • 150 gramgulerødder*
  • 130 grampesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Sprødstegt parmaskinke smager helt forrygende og indeholder langt mindre fedt end bacon. Her er parmaen brugt som sprød topping i en lækker pastaret med pesto og marinerede tomater.

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Vask tomaterne og skær dem i halve. Vend dem i en skål sammen med balsamico, honning og saften fra citronen. Lad tomaterne ligge i skålen og råmarinere, mens du laver resten.

3. Fordel parmaskiverne på en bradepande beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er sprøde. Vend dem evt. halvvejs. Tag dem ud af ovnen og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.

4. Vask og rens champignonerne. Krydr med salt og peber og steg dem gyldne i lidt olivenolie på en pande. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller. Vend nu pesto, pasta, champignoner, tomater og gulerødder sammen. Pynt med sprødstegt parma brækket i stykker og evt. lidt mere pesto.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre