Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig og lækker pastasalat med kyllingerester fra aftensmaden. Har du ikke kylling tilovers, steger du bare et stykke kyllingefilet eller to og bruger det i pastasalaten. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta- tørret
- 100 gramjordbær
- 75 grambacon i skiver
- 1 stkavocado
- 1/2 stkcitron
- salat efter eget valg
- 200 gramstegt kyllingekød
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den køle af. Vask jordbærrene, fjern stilken og skær dem i skiver. Læg baconskiverne på en kold pande, tænd for varmen og steg dem sprøde. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.2
Halver avocadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske og skær det i mundrette bidder. Vend avocadokødet med lidt citronsaft, så det ikke bliver brunt.3
Skyl salaten og riv det i mindre stykker.4
Pil kyllingekødet i strimler og bland sammen med de øvrige ingredienser.5
Velbekomme :o)Tip
Gem en rest pastasalat til madpakkerne dagen efter.