Pastasalat med bolognese - mexican style

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  •  rester fra bolognese
  • 1 dåsekidneybønner
  • 250 gramløse majs
  • 4 stktomater
  • 2 stkavocado
  • 0.5 stkcitron
  •  persille
  •  rugbrødschips
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pastasalat er virkelig nem og lækker! Vi har brugt resterne fra vores bolognese med ristede portobellosvampe og vendt dem med friske tomater, majs, kidneybønner og avocado. Og så har vi toppet hele herligheden med rugbrødschips som et knapt så syndigt alternativ til de klassiske tortillachips. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af bolognesen i en gryde eller i mikroovnen.

2. Hæld vandet fra kidneybønner og majs og skyl dem grundigt i en si eller et dørslag. Skyl tomaterne og skær dem i grove tern. Del avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en spiseske. Skær kødet i grove tern og vend det med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Skyl persillen og hak den fint.

3. Vend nu pastaskruer, bolognese, bønner, majs og tomater godt sammen i en skål og krydr evt. med lidt salt og peber.

4. Servér i dybe tallerkener med avocado, lidt persille på toppen og rugbrødschips som tilbehør. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre