Pastasalat med kylling og sommer!

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1/4 dlolivenolie
  • 2 spskbalsamicoeddike- eller anden eddike
  • 1 spskakaciehonning*
  •  stegt kylling
  •  kogte kartofler
  • 250 gramjordbær
  • 200 gramfriske ærter
  • 125 gramfeta i tern
  • 1/4 bakkebredbladet persille
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker pastasalat, der med både friske jordbær og ærter, smager skønt af sommer! Til denne pastasalat bruger vi kyllingerester og kogte kartofler fra gårsdagens aftensmad. Men du kan bruge lige det, du har lyst til. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld den over med koldt vand, når den er færdig.

2. Bland olivenolie, balsamicoeddike og akaciehonning godt sammen og smag til med salt og peber.

3. Riv kyllingekødet i passende stykker og skær kartoflerne i skiver. Vask jordbærene og skær dem i skiver. Befri ærterne fra bælgen og bland det hele sammen med pastaen og dressingen. Drys med smuldret feta og skyllet, hakket persille på toppen.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du har jordbær tilovers, så prøv vores lækre opskrift på koldskål, der smager helt fantastisk med jordbær på toppen!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre