Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Når du steger en hel kylling, er der ofte lidt rester tilbage. Brug dem f.eks. i denne hurtige pastasalat, der er et hit til både aftensmad og i madpakken dagen efter. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- pastasalat
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 200 grambacon i tern
- 200 gramfrosne ærter
- 400 gramrester fra gårsdagens kylling
- 150 gramcherrytomater
- 200 gramfrisk ananas
- 50 gramparmesan
- Sennepsdressing
- 1 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spsksød sennep
- 1 tskhonning
- 1/2 tskkarry
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Når den er færdig, hældes den over med koldt vand, til den er helt kold. Lad den dryppe af i et dørslag.2
Hæld baconen på en kold og tør pande. Tænd panden og steg ternene sprøde i eget fedt. Tag dem af panden og læg dem på lidt køkkenrulle.3
Kog ærterne i lidt vand i et par minutter. Lad dem køle af.4
Pil kyllingekødet i mundrette stykker. Skær cherrytomater og ananas i grove tern.5
Bland pasta, kylling, tomater, ananas og ærter i en stor skål og krydr med salt og peber. Top med bacon og masser af revet parmesan.Sennepsdressing
6
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Server sammen med pastasalaten.7
Velbekomme!