Pastasalat med kyllingerester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børne )

  • pastasalat
  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 grambacon i tern
  • 200 gramfrosne ærter
  •  rester fra gårsdagens kylling
  • 150 gramcherrytomater
  • 200 gramfrisk ananas
  • 50 gramparmesan
  • Sennepsdressing
  • 1 dlskyr*
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 tskhonning
  • 1/2 tskkarry
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Når du steger en hel kylling, er der ofte lidt rester tilbage. Brug dem f.eks. i denne hurtige pastasalat, der er et hit til både aftensmad og i madkassen dagen efter. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Når den er færdig, hældes den over med koldt vand, til den er helt kold. Lad den dryppe af i et dørslag.

2. Hæld baconen på en kold og tør pande. Tænd panden og steg ternene sprøde i eget fedt. Tag dem af panden og læg dem på lidt køkkenrulle.

3. Kog ærterne i lidt vand i et par minutter. Lad dem køle af.

4. Pil kyllingekødet i mundrette stykker. Skær cherrytomater og ananas i grove tern.

5. Bland pasta, kylling, tomater, ananas og ærter i en stor skål og krydr med salt og peber. Top med bacon og masser af revet parmesan.

Sennepsdressing

6. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Server sammen med pastasalaten.

7. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre