Pastasalat med kyllingerester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børne )

  • pastasalat
  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 grambacon i tern
  • 200 gramfrosne ærter
  •  rester fra gårsdagens kylling
  • 150 gramcherrytomater
  • 200 gramfrisk ananas
  • 50 gramparmesan
  • Sennepsdressing
  • 1 dlskyr*
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spsksød sennep
  • 1 tskhonning
  • 1/2 tskkarry
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Når du steger en hel kylling, er der ofte lidt rester tilbage. Brug dem f.eks. i denne hurtige pastasalat, der er et hit til både aftensmad og i madkassen dagen efter. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Når den er færdig, hældes den over med koldt vand, til den er helt kold. Lad den dryppe af i et dørslag.

2. Hæld baconen på en kold og tør pande. Tænd panden og steg ternene sprøde i eget fedt. Tag dem af panden og læg dem på lidt køkkenrulle.

3. Kog ærterne i lidt vand i et par minutter. Lad dem køle af.

4. Pil kyllingekødet i mundrette stykker. Skær cherrytomater og ananas i grove tern.

5. Bland pasta, kylling, tomater, ananas og ærter i en stor skål og krydr med salt og peber. Top med bacon og masser af revet parmesan.

Sennepsdressing

6. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Server sammen med pastasalaten.

7. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre