Pastasalat med paneret kylling, grøntsager og dressing - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 grampennepasta med fuldkorn
  •  rester fra stegt kylling
  • 50 grammandler
  • 250 gramcherrytomater
  • 2 stkavocado
  • 140 gramløse majs
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 fedhvidløg
  • 4 dltykmælk
  • 90 gramolivenmix
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pastasalat med paneret kylling, grøntsager og dressing - dag to

I samarbejde med

Super nem pastasalat hvor vi bruger den panerede kylling fra i går sammen med grøntsager, oliven, ristede mandler og basilikumdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 grampennepasta med fuldkorn
  •  rester fra stegt kylling
  • 50 grammandler
  • 250 gramcherrytomater
  • 2 stkavocado
  • 140 gramløse majs
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 fedhvidløg
  • 4 dltykmælk
  • 90 gramolivenmix
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den herefter under koldt vand, så den køler af med det samme.

2. Skær de panerede kyllingefileter i mindre stykker.

3. Rist mandlerne på en tør pande til de får lidt farve. Hak dem groft. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern. Dræn majsene.

4. Lav en hurtig dressing med finthakkede basilikumblade, presset hvidløg og tykmælk. Smag til med salt og peber.

5. Vend tomater, avocado, majs og mandler sammen med pasta, oliven, kyllingestykker og dressing.

6. Server den lækre pastasalat i dybe tallerkener. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære tomaterne i halve. De kan også skære avocado i tern.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre