Pastasalat med pesto, bagte rodfrugter og røget makrel

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgulerødder*
  • 400 gramsøde kartofler
  • 300 gramfuldkornspasta
  • 500 gramfriske ærter
  • 30 gramspæde spinatblade
  • 150 gramrøget makrel
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Røget makrel kan altså noget! Her har vi lavet en simpel opskrift på en lun pastasalat med bagte gulerødder og søde kartofler vendt med friske ærter, pesto - og lækker røget makrel. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl gulerødderne og de søde kartofler. Skær dem i mundrette stykker og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 20 min.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Bælg ærterne og skyl spinaten. Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet.

5. Vend alle ingredienserne sammen med pesto eller server det hele i små skåle, så familien kan sammensætte deres egen yndlings-pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bælge ærterne og vende pastasalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre