Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Denne cremede pastasalat er fyldt med lutter gode sager: Røget laks, tomater, rygeost, grønne asparges og avocado. Og så er den super nem og perfekt til de dage, hvor der er en masse andet på programmet end køkkentid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 grampennepasta med fuldkorn
- 1 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spskrygeost eller friskost
- 150 gramrøget laks
- 0.5 bundtgrønne asparges
- 2 stkavocado
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 pottepurløg
- rugbrød
- citron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.2
Rør creme fraiche og rygeost eller friskost godt sammen i en skål. Skær laksen i mindre stykker og rør dem i cremen.3
Knæk den nederste del af aspargesene og smid dem væk. Skær resten i mundrette bidder. Fjern stenene fra avocadoerne og skær kødet i tern. Skyl tomaterne, skær dem i halve og hak purløget fint.4
Bland pasta og grøntsager sammen med cremen og smag til med salt, peber og lidt citron.5grønt drys til børn under 3 år.
Servér med ristet rugbrød og evt. lidt purløg på toppen. Undlad dog6
Velbekomme!Tip
Rygeost fås i de fleste supermarkeder, men er lidt en deler i mange familier. Du kan evt. udskifte rygeosten med friskost.