Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Tun på dåse er en nem måde at få fisk på og smager rigtig godt i en pastasalat. Her i en udgave med bønner, peberfrugt og syltede løg serveret med ristet brød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 300 gramfrosne bønner
- 2 stksnackpeber
- 3 stkløg
- 1 dllagereddike
- 0.5 dlsukker
- 2 dlcreme fraiche eller skyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskdijonsennep
- 1 fedhvidløg
- 0.5 stkcitron
- 1 spskakaciehonning
- 6 skivegroft sandwichbrød
- 2 dåsetun i vand
- salt
- peber
- smør
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken, overhæld med koldt vand og lad dem dryppe af.2
Kog bønnerne i saltet vand i ca. 5 minutter og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad bønnerne dryppe af. Skyl snackpeberne og skær dem i tern.3
Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker og lidt salt i en gryde og kog det op sammen med løgene. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber. Lad den køle af med løgene i.4
Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche eller skyr, mayo, dijon- eller sød sennep og presset hvidløg. Smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.5
Rist brødet i en toaster og skær skiverne i halve.6
Vend pasta, grønt, syltede løg, tun og dressing sammen i en skål. Server med ristet brød med smør som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt i tern.